Starta eget

Många går i funderingar på att starta eget, kanske du också.

Har man en bra idé så skall man slå till, skapa sig en framtid som egen företagare där man kan påverka sitt liv på alla sätt.

Men det är många fallgropar man kan hamna i och många regler och lagar som skall följas.

Först skall man ha en idé, sen skall man välja företagsform och registrera företaget, sedan skall man registrera företaget för F-skatt, moms och kanske arbetsgivaravgifter. Kanske man behöver låna kapital i företaget eller söka bidrag, då behöver man budgets i olika former.

När alla registreringar är klara finns det lagar och regler som säger hur administrationen skall hanteras, bokföringen skall upprättas på korrekt sätt, fakturor skall uppfylla en hel del villkor, skatter och avgifter skall deklareras mm mm.

När du klarat av allt detta och tillgodogjort dig nödiga kunskaper för skötsel av det administrativa är du klar att sätt igång ditt företag. Men då kanske du redan hunnit tröttna, innan du ens kommit igång, tack vara alla krav och regler som skall uppfyllas.

MEN LUGN... allt det där hjälper vi dig med. Och inte nog med det, vi vet att det innebär en massa kostnader innan man kommit igång så VI BJUDER på 1 timmas konsultation där du har möjlighet att få svar på dina frågor och vi kommer fram till lämplig företagsform för dig.

I ditt fortsätta företagande erbjuder vi: